top of page

BEWAPENING EN ISOLATIE VOOR CHAPEVLOEREN

  • Snelle levertijden

  • Eigen vrachtwagens

  • Ruime voorraden

  • Levering op de werf

  • Scherpe prijzen

BEWAPENING

ADDITIEVEN

TOEBEHOREN

AKOESTISCHE ISOLATIE

THERMISCHE ISOLATIE

Isolgomma Roll 5.jpg

Isolgomma Roll 5

Akoestische isolatiemat van gerecycleerd SBR rubber

5 mm dikte - 104 x 500 cm per rol - 18 dB conform EN ISO 10140.

Isolgomma-Logo.png
Isolgomma Roll 10.jpg

Isolgomma Roll 10

Akoestische isolatiemat van gerecycleerd SBR rubber

10 mm dikte - 104 x 500 cm per rol - 23 dB conform EN ISO 10140.

Isolgomma-Logo.png
Isolgomma Grei 8.jpg

Isolgomma Grei 8

Rubbergranulaten uit gerecycleerde EPDM met polystyreenvezels

8 mm dikte - 104 x 500 cm per rol - 24 dB conform EN ISO 10140.

Isolgomma-Logo.png
Isolgomma Upgrei 8.jpg

Isolgomma Upgrei 8

Rubbergranulaten uit gerecycleerde EPDM met polystyreenvezels

8 mm dikte - 104 x 500 cm per rol - 26 dB conform EN ISO 10140.

Isolgomma-Logo.png

Isolgomma

Sinds de oprichting in 1972 ontwikkelt Isolgomma producten en oplossingen voor akoestische en thermisch-akoestische isolatie gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven. Consequent evoluerende productreeksen en een sterke nadruk op comfort en milieubewustzijn hebben Isolgomma ertoe gebracht zich uit te breiden naar de spoorweg- en industriële sectoren, met oplossingen gericht op trillingsdemping.

Tegenwoordig heeft Isolgomma een gevestigde reputatie op de Italiaanse en internationale markten voor de ontwikkeling van eco-duurzame oplossingen. Door het gebruik van geavanceerde technologieën en de toenemende industrialisatie van haar productieprocessen, kan Isolgomma producten maken van gerecyclede rubbergranulaat en vezel met unieke technische en akoestische kenmerken, die worden beschermd door internationale patenten. Dankzij een speciaal slijpproces kan Isolgomma rubberproducten zoals SBR (styreen-butadieenrubber) en EPDM (ethyleen-propyleen-dieenmonomeer) recyclen voor de productie van matten en panelen met verschillende diktes en dichtheden. Verschillende productlijnen - zoals warme en koude persen, koppelingslijnen en snijlijnen - zorgen voor het verkrijgen van eco-compatibele artikelen met een lage milieu-impact.

De productie van artikelen met uitstekende akoestische en thermisch-akoestische eigenschappen maakt het mogelijk te voldoen aan de behoeften van een veeleisende, complexe markt die zich blijft ontwikkelen. De missie van het bedrijf is om een ​​internationale referentie te worden voor de productie van akoestische en thermisch-akoestische isolatie- en trillingsdempende producten voor de bouw- en railtransportsector, en voor industriële machinetoepassingen.

Isolgomma is van plan te blijven investeren in de ontwikkeling van innovatieve producten voor oplossingen die een hoog akoestisch comfort bieden in alle toepassingssectoren, terwijl het zijn inzet voor het beschermen van het milieu bevordert.

Bron: Isolgomma

bottom of page